Priprava na laserski poseg krčnih žil

Priprava na laserski poseg na krčnih žilah

Zdravnik dr. Primož Kus ima svojo ordinacijo na Prulah, sprjema domače bolnike, kakor tudi bolnike iz tujine

Pred operativnim posegom morate biti zdravi vsaj 14 dni. V tem času ne smete imeti povišane telesne temperature. Pri izbranemu zdravniku opravite osnovne laboratorijske preiskave. Izbrani zdravnik Vam predpiše injekcije proti strdkom. V kolikor nimate izbranega zdravnika ali v primeru drugih razlogov Vas lahko na laboratorijske preiskave pošlje dr. Primož Kus, zdravnik specialist družinske medicine, ki opravlja prakso v Prijateljevi ulici v Ljubljani. Dr. Primož Kus Vam lahko tudi napiše beli recept za injekcije proti strdkom, ki jih boste potrebovali po operativnemu posegu, sicer Vam injekcije proti strdkom predpiše izbrani zdravnik.

Kontrola po laserskemu posegu na krčnih žilah

ambulanta dr.Primoža Kusa je locirana v mestnem središču, veliko bolnikov je tujcev, ki so na začasnem bivanju v Sloveniji

Po operativnemu posegu boste opravili kontrolni pregled pri izbranemu zdravniku. Predvidoma drugi ali tretji dan po posegu. Tedaj se odstranijo elastični povoji in zloženci. V kolikor ni več izcedka iz rane, se zloženci odstranijo, sicer se zamenjajo. Z elastičnimi povoji pa se v vsakemu primeru nadaljuje. Prvi teden po laserskemu posegu na krčnih žilah nosimo elastične povoje ali kompresijske nogavice teden dni čez dan in ponoči. Nato pa še en teden samo čez dan. Potem, ko so odstranjeni zloženci se lahko tuširamo. Na primer četrti ali peti dan po posegu. Za čas tuširanja odstranimo elastični povoj, na primer za 15 minut. Nato si spet obujemo kompresijske nogavice, oziroma si namestimo elastične povoje. Kontrolni pregled z namenom preobveze rane lahko opravite v ambulanti dr. Primoža Kusa.

Kontorola po laserskemu posegu v naši ambulanti

Po laserski operaciji krčnih žil se opravi kontrolni ultrazvočni pregled zaprtih ven

Kontrolni pregled pri nas opravite predvidoma 10.-14. dan po laserskemu posegu. Za točen termin Vas pokliče naša medicinska sestra.

Lokacija

Specialistična ambulanta za krčne žile,
žilno kirurgijo

Diagnostični center Murgle
Cesta v Mestni log 55
1000 Ljubljana
 

Ambulanta

Četrtek
od 14:30

Naročanje vsak delavnik

09:00 - 18:00

Naroči se
Copyrights ©2015 Venula.si