Operiranke in operiranci

Izkušnja z lasersko operacijo krčnih žil

Kaj menijo operiranke, operiranci o posegu na žilah pri nas?

Ga. Andreja Geržina je večplastna umetnica, deluje tako v glasbeni kakor likovni sferi.

Andreja Geržina, akad.gesb.pevka, mag.lik.um.


S posegom sem zelo zadovoljna, saj so se odpravile bistvene težave, kot so zatekanje nog, neprijetne bolečine, predvsem pa vizualni izgled. Občutek poletja je zame letos bistveno drugačen. Najlepša hvala celotni kiruški ekipi.

Gospa Ada Gorjup je dobro prestala poseg na krčnih žilah z laserjem.

Ada Gorjup, upokojenka, nekdanja, direktorica časopisa Dnevnik


Žile so me motile in noga je otekala. Čas posega je minil hitro. Sedaj so noge lahke in brezskrbi grem na plažo. Za uspešen poseg se zahvaljujem celotni kirurški ekipi.

Ga. Ana Novak je bila zadovoljna z lasersko operacijo krčnih žil v podjetju Venula in si bo v Venuli dala operirati še drugo nogo

Ana Novak, IT-jevka


Poseg je potekal skoraj brez bolečine, strah pred operacijo je bil odveč, zadovoljna sem z odstranjenimi žilami, ekipa je pričarala prijetno vzdušje, tudi za drugo nogo bom izbrala Venulo.

Nasveti na temo ožilja


Zdravnik Matej Makovec že več let vključen v skupino POPovih zdravnikovin odgovarja na vprašanja s področja krčnih žil in žilne kirurgije. Vprašanja in odgvore si lahko ogledate s klikom na gornjo povezavo vizita.si.


Zdravnik Matej Makovec že več let vključen v skupino strokovnjakov VIVA. Na vprašanja odgovarja po telefonu. Kliknite lahko na gornjo povezavo viva.si.

Lokacija

Specialistična ambulanta za krčne žile,
žilno kirurgijo

Diagnostični center Murgle
Cesta v Mestni log 55
1000 Ljubljana
 

Ambulanta

Četrtek
od 14:30

Naročanje vsak delavnik

09:00 - 18:00

Naroči se
Copyrights ©2015 Venula.si