Rezultat laserske operacije krčnih žil

Bolnica je imela težave s krčnimi žilami

Izrazite krčne žile vzdolž celotne noge, ki se bočijo krepko nad nivo kože, bolnico estetsko motijo in ji povzročajo težave.

Bolnica je prišla v ambulanto za žilno kirurgijo zaradi težkih, utrujenih nog, bolečine, srbečice in otekanja. Bolnica zaradi krčnih žil ni šla na plažo, nenehno je razmišljala kako ji bo krčna žila počila. Odločila se je za lasersko operacijo krčnih žil, ki bo preprečila morebitno krvavitev.

Kontrola 3 tedne po laserski operaciji krčnih žil

Krčne žile so bile z laserskim operativnim posegom odstranjene v celoti, težav kroničnega vesnskega popuščanja bolnica nima več.

Na prvi kontroli 3 tedne po laserskemu operativnemu posegu na nogah ni bilo več vidnih krčnih žil. Še so vidne spremembe po vbodih, ki bodo s časom zbledele. Bolnica je v tem času že zaključila z nošnjo kompresijske nogavice.

Kontrola 2 meseca po laserski operaciji krčnih žil

Blede pike na mestu vbodov 2 meseca po laserski operaciji krčnih žil.

Bolnica prihaja na kontrolo 2 meseca po laserski operaciji krčnih žil. Žil ni več, še so vidna mesta vboda, ki počasi bledijo in se bodo v nekaj mesecih pojavila v barvi kože, kar pomeni, da ne bodo več vidna. Počutje bolnice je dobro, utrujenih, težkih nog nima več, kakor tudi ne otekanja, srbečice ali bolečine. Bolnica se lahko kopa, gre na plažo, sicer uporablja zaščitno kremo z visokim zaščitnim faktorjem.

Lokacija

Specialistična ambulanta za krčne žile,
žilno kirurgijo

Diagnostični center Murgle
Cesta v Mestni log 55
1000 Ljubljana
 

Ambulanta

Četrtek
od 14:30

Naročanje vsak delavnik

09:00 - 18:00

Naroči se
Copyrights ©2015 Venula.si